Principală
Înregistrare
Logare
Sâmbătă
2018-03-17
11:28 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
A.C.S. F.C. DANUT COMAN

Meniu site

Formularul pentru autentificare

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

  
Principală » 2012 » Iunie » 6 » Posibila colaborare intre FC Dani Coman si CS Mioveni!
5:39 PM
Posibila colaborare intre FC Dani Coman si CS Mioveni!


Zvonurile privind o po­­sibilă colaborare în­tre CS Mioveni şi FC Dani Coman pot prinde contur, cele două părţi confirmînd ieri discuţiile avute pentru semna­rea unui par­teneriat. 

 

„Ne dorim a­ceas­­tă colabo­ra­re. Am discutat cu Dani Coman şi am pus cîteva lucruri la punct. Ur­mea­ză ca marţi să discut cu colegii din Consiliul Director, da­că ne vom asocia şi vom face un parteneriat pentru viitorul fot­balului argeşean", ne-a spus, ieri, preşedintele Consiliului Di­rec­tor al CS Mioveni, Dumitru Olteanu. De partea cealaltă, Da­ni Coman crede că, dacă dis­cuţiile se vor materializa, de cîş­tigat va avea numai fotbalul ar­geşean, iar clubul din Mioveni va reuşi reorganizarea şi va in­vesti în tineri. „Am avut o primă discuţie cu dl primar şi m-aş bu­cu­ra foarte mult dacă s-ar face această colaborare din care ar avea de cîştigat toată lumea, dar în primul rînd fotba­lul arge­şean. Ar fi păcat, pentru inves­tiţiile făcute de dl primar acolo, ca fotbalul de la Mioveni să dis­pară. Sînt con­vins că, dacă co­la­borarea s-ar face, fotbalul de la noi ar avea de cîştigat. S-au fă­cut eforturi în anii trecuţi din partea auto­rită­ţilor, în special a dlui primar Geor­gescu, pentru a sprijini fotbalul, şi s-a ajuns chiar în Liga I, iar acum, prin a­ceastă colaborare, autorităţile locale îşi manifestă în continuare inte­re­sul, chiar dacă rezultatele nu au fost pe măsura investiţiilor fă­cu­te. Prin această colaborare se va investi în tineret şi vom crea o echipă tînără, de viitor, iar clu­bul poate avea în viitor de cîş­ti­gat", a declarat Dani Coman.

„Sînt con­vins că, dacă co­la­borarea s-ar face, fotbalul de la noi ar avea de cîştigat", a spus Dani Coman


    

Vizualizări: 198 | Adăugat de: fcdanutcoman | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 6
6  
...cred ca ar fi o gresala ...pentru o parte dintre cei mari nu va fi cu siguranta bine iar pentru cei mici daca antrenamentele nu se vor face in pitesti , grupele vor fi ca si desfiintate pentru ca niciun parinte nu va dori sa faca "naveta" la mioveni...deci strategie gresita dupa parerea mea,se cam grabeste coman sa prinda un loc in liga 2...cu ce pierderi...????

5  
cred ca domnul Fan este parinte de copil la domnul Ianovschi totiparintii gandesc la fel pacat de copiii care muncesc dar multi o sa plece.

4  
dar sa nu vina javrele de ianofschi

3  
Se pare ca au gasit pe cineva partener la tzepuit primaria de nishte bani.
Domnule Dani Coman ar fi bine sa discuti si cu Benone inainte de a semna ceva. Vezi ca ashtia din Mioveni sunt cam pusi pe furat banii primariei si ar fi bine sa intrebi ce au facut cu milioanele de euro de anul trecut.

2  
FELICITARI ! pentru domnu Primar ,pentru Dani Coman si nu in ultimul rind pentru Consiliul Orasenesc Mioveni asa se construiesc lucrurile solide care vor dainui in timp inca odata FELICITARI !!!

1  
Ar fi o chestie...Sper sa iasa!!!

Prenume *:
Email *:
Cod *:

Căutare

Calendar
«  Iunie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Arhiva materialelor

Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator

  • Copyright MyCorp © 2018
    Creaţi un website gratuit prin uCoz